Antrenori

Gabriela Simion & Denisa Toma

Gabriela este profesor absolvent al UNEFS și conduce în prezent secția de handbal de la Școala Copiilor, fiind și profesor la Școala Gimnazială Nr. 117. Pasionată de meseria sa din punct de vedere profesional și implicată puternic în tot ceea ce face, Gabi iubește copiii și orice poate realiza împreună cu ei și pentru ei.

Respectul pentru ea este primordial în tot ceea ce o înconjoară, însoțit de fair-play și colegialitate. Motto-ul care îi urmează pașii atât în prezent cât și în viitor este: ”Dacă îți dorești ceva, fă să devină realitate”! Prin acțiunile și atitudinea ei, asta își dorește alături de familia Școlii Copiilor.

Gabi va fi ajutată de Denisa. Fostă handbalistă la Colegiul Tehnic Energetic Rm. Vâlcea și CS Spartac București, alături de care a participat timp de opt ani la campionatele naționale (inclusiv în Divizia A), Denisa este licențiată în Educație Fizică și Sport – specializarea handbal și are atestat de instructor sportiv. Este îndrăgostită de acest sport și mai ales de lucrul cu copiii.

Cele două antrenoare vor conduce grupele de fete și băieți în campionatele municipale din acest sezon. Vă așteptăm și pe voi în echipa Minardo!

 

Reclame