Despre noi

Prezentare

 
 
Scoala de handbal MINARDO a Scolii Copiilor Bucuresti s-a infiintat la initiativa firmei MINARDO care are o puternica traditie in management. Scopul primordial al activitatilor noastre este Formarea Oamenilor Responsabili prin Motivare, Atitudine, Resurse, pentru Excelenta. 
 
 Promovarea sportului, a educatiei prin sport, petrecerea timpului liber intr-un cadrul ordonat si organizat, obtinerea de performante sportive, canalizarea energiei copiilor in scopuri constructive cu implicatii directe in marirea performantelor in plan scolar si formarea caracterelor puternice de invingatori sunt cateva dintre obiectivele noastre. … Citeste mai mult …

 

Antrenamente

Scopul primordial al activitatii noastre este educatia copiilor, promovarea unui climat de competitivitate care sa creeze valori in vederea obtinerii performantei sportive in handbal. Antrenamentele se desfasoara

… Citeste mai mult …

 

Antrenori

 

În acest sezon, Gabriela Simion și Denisa Toma vor conduce grupele de fete și băieți la antrenamente și în campionatele municipale!

… Citeste mai mult …

 

 

Inscriere

Inscrierea copiilor se face fara preselectie, la antrenamente putand participa atat copii care urmaresc sa realizeze performanta in handbal, cat si copii care doresc sa practice miscarea si jocul de echipa.

Pentru inscriere sunt necesare urmatoarele … Citeste mai mult …