Trofeul Carpati cucerit de handbalistele noastre

Din nou handbalistele noastre au fost la inaltime si astfel Trofeul Carpati a fost cucerit de echipa nationala feminina a Romaniei. Fetele au castigat toate cele trei jocuri pe care le-au disputat in competitia pentru castigarea acestui trofeu: 37-24 cu Macedonia, 32-24 cu Polonia şi 35-27 cu Ucraina.

Radu Voina a mizat la această competiţie doar pe jucătoarele din Liga Naţională, fiind mulţumit de randamentul acestora. La final selectionerul a declarat: „A fost un turneu foarte util, în care n-au primat rezultatele, dar e cu atât mai bine că l-am câştigat. Importante au fost relaţiile de joc şi descătuşarea fetelor pe teren. E o atmosferă bună în echipă şi asta contează mult în perspectiva Campionatului European” (www.prosport.ro).

Campionatul european se va desfasura in luna decembrie dar pana atunci handbalistele lotului national au ocazia sa isi mai testeze abilitatile in cadrul unui turneu amical in Franta si apoi in doua meciuri de verificare cu echipa Germaniei.

Ca si suporteri nu putem decat sa le tinem pumnii si sa le incurajam pentru a cuceri noi trofee…

Iar  generatiei de maine ii lansam invitatia de a pune umarul de acum la viitorul handbalului romanesc. Va asteptam sa va inscrieti si sa participati la antrenamentele Scolii de Handbal MINARDO a Scolii Copiilor.

Reclame

One response

  1. Pingback: Trofeul Carpati cucerit de handbalistele noastre - Ziarul toateBlogurile.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s